Schilderwerken Vanhelden in Hechtel-Eksel (Limburg):

compleet vakmanschap in interieurafwerking

Uw stijl, onze job!

Houdt u van strak en modern of verkiest u een landelijke inrichting van uw woning? Wat uw stijl ook is, wij verzorgen schilder- en decoratiewerken die perfect aansluiten bij uw karakter. We kunnen alle stijlen aan en werken steeds met de beste materialen voor uw project.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de vingers voeren we uw schilderwerken gedetailleerd en nauwkeurig uit. Maar we toveren niet alleen met verf en kwast. Wij zorgen voor een totale afwerking van uw interieur. Wilt u weten welke kleur het best bij uw ruimtes past? Vertrouw dan op onze ervaring voor kleuradvies op maat. Wij zijn uw schilder in Limburg!

Uw interieur, in veilige en professionele handen

Schilderwerken Vanhelden biedt u een ruim dienstenpallet aan voor uw woning. Wilt u uw ruimtes perfect afwerken of opdelen in verschillende kamers? Dan zorgen wij voor Gyprocwerken van onberispelijke kwaliteit. Gyproc plaatsen, dat is ons vak!

 

We leveren uw Gyprocwanden en -plafonds schilderklaar op, zodat u achteraf alleen nog hoeft te verven. Of nog beter: zodat u ons meteen kunt inschakelen voor professionele schilderwerken.

 

Ook voor al uw vloer- en wandbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Laminaat plaatsen of uw muren tooien met hoogwaardig behang? Wij zorgen ervoor!

Binnen- en buitenschilderwerken

Wij schenken uw woning een stralende toekomst. Daarvoor verzorgen we niet alleen uw interieurafwerking, maar ook schilderwerken aan uw gevel. Met duurzame verven en professionele materialen klaren we de klus snel en grondig volgens de afgesproken planning.

Vertrouw op Schilderwerken Vanhelden voor al uw schilderwerken, Gyprocwerken en vloer- en wandbekleding in Limburg. Bel of mail ons nu voor een gratis offerte!